Напевно, про легендарного вершковому лікері африканського походження Amarula знають всі.
Але не кожному відомо, які цікаві десерти, коктейлі та напої можна приготувати з його участю.
Якщо у вас під рукою є пляшечка Amarula, то новорічна вечірка точно вдасться. А ми розповімо, як приготувати зі спиртним найцікавіші частування.
Амарула Колада
Складаємо в шейкер 30 мл рому, 90 мл соку на ваш смак, 30 мл кокосового сиропу і 60 мл Амарула. Змішуємо, розливаємо і прикрашаємо вишенькою.
вогненні сутінки
На знадобляться такі інгредієнти: 80 мл Амарула, 1 кульку ванільного морозива, 1 ч. Ложка перцю чилі, ваніль для прикраси.
кращий десерт
Змішуємо в шейкері 160 мл лікеру, 2 ст. ложки печива, 2 ч. ложки горіхів, 2 ч. ложки апельсинового лікеру. Для прикраси можна використовувати шоколадну стружку!
Amarula з кавою
Поєднання, яке бадьорить і заряджає оптимізмом! Змішуємо 100 мл гарячої чорної кави з 50 мл Амарула, додаємо цукор за смаком.
Для прикраси можете використовувати корицю, вершки або какао.
Амарула з морозивом в якості десерту
Використовуємо два кульки морозива, 30 мл м'ятного сиропу, 30 мл м'ятного лікеру, 90 мл Амарула. Змішуємо в шейкері до однорідної маси, прикрашаємо м'ятою.
торт Амарула
Використання попередніх бісквітні коржі і такі інгредієнти для крему: 0,5 банки згущеного молока, 200 грамів вершкового масла, 30 мілілітрів лікеру Амарула, 100 грамів вершків і 100 грамів шоколаду (бажано з горішками).
Промащуємо коржі начинкою і отримуємо шикарний десерт!
гострий лікер
Для коктейлю нам знадобиться 35 мл Амарула і 20 мл віскі зі спеціями (гвоздика, кориця, кардамон і інші). Змішуємо інгредієнти в шейкері!
південний нектар
Прекрасна альтернатива десерту, яка точно підніме настрій. Використовуйте 30 мл білого рому, 30 г полуничного морозива, 100 мл молока і 80 мл Amarula.
Спробуйте приготувати частування або напій з лікером Amarula і ви відкриєте для себе світ дивовижних смаків і моментів!
Молочний коктейль Амарула
Беремо 60 мл лікеру Амарула, 15 мл м'ятного лікеру, додаємо до алкоголю 30 мл молока, 1 ч. Ложку ванілі і одне кокосове печиво у вигляді крихт.
Додаємо інгредієнти в шейкер, готовий коктейль прикрашаємо м'ятою.
Еспрессо з горілкою
Змішуємо Амарула з кавою в пропорції 2 до 1, додаємо 2 ч. Ложки цукрової пудри, і маленьку чарку горілки. Коктейль прикрашаємо вишнею!
Повідомляє Вгороде